|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.06.2009, 09:18 | #51 |
22.10.2006, DTN :)
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
Ramires: start poligon wrocławski, lasami do Obornik Śląskich, lpolami do wiochy Osolin, dalej las pomiędzy Osolinem a Wołowem. Ognicho w okolicach wioch Osola, Osolin, Wielka Lipa. Najłatwiej dojechać tam od strony Obornik Śląskich. Jeśli będziecie mieli GPS to smsem wyślę wam współrzędne lub ew. zaczekacie na mnie chwilę w Obornikach na Orlenie to po was wyjadę. Pogoda jest w pytke
21.06.2009, 00:28 | #52 |
Miasto: Wałbrzych
Motocykl: RD04
Przebieg: 99999
Galeria: Zdjęcia
Online: 18 godz 1 min 33 s
|
Potwierdzam - pogoda była w pytkę! Poligon także jest "bombowy". Co prawda zaliczylem tylko jeden dzień (nie moglem zostac na noc ) ale było naprawdę super, świetne tereny do dzidowania, kilka trudnych podjazdow w grząskim piachu, takze nie obyło się bez wzajemnej pomocy podczas wyjezdzania z jednego z dołków! A Afryki dzidowały bezlitośnie, dając po dupie nie jednemu crossowi
Dzięki za swietne spotkanie, miło się hasa z tak pozytywnie zakręconymi czarnuchami i z niecierpliwoscią czekam na kolejną dzide trzode i najebke! Przykładowa fotka z dnia dzisiejszego poniżej, hej!
21.06.2009, 12:24 | #53 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07
Online: 1 dzień 19 godz 6 min 13 s
|
Poligon to była rozgrzewka, w lasach było fajnie ale wszycy cało dojechali na biwak, najepka tyż była ja niestety musiałem już wrócić na chatę ( praca) ale reszta pojechała jeszce na Wołów podzidować, naprawdę fajny wypad do następnego.
|
21.06.2009, 12:34 | #54 |
Miasto: Bielsko-Biala
Motocykl: RD07a
Przebieg: 50000km
Online: 3 dni 1 godz 3 min 47 s
|
mmmmmmmm no niestety mnie sie nieudalo dojechac w bielsku tak walilo deszczem ze w tychach 40 km za bielskiem za wrucilem do domu bo bylem juz totalnie przemoczony a gdzie tam do wrocka
musze grzane manety zamontowac bo cos mam slabe dlonie na zimno pozdrowienia dla dzidownikow mam nadzieje ze dotre nastepnym razem |
21.06.2009, 12:40 | #55 |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
Online: 1 miesiąc 21 godz 53 min 22 s
|
moje subiektywne odczucia i wspomnienia ....
my z Dejvidem i Randalem piszemy bo nas tam nie ma , Znaczy wczoraj zebraliśmy się po 14 z powodów różnych ...
Ale... Zbiórka pod Marino OK Najpierw Randal z Sławkkkkiem czekali na Dejvida na bielanach, potem zjechali do mnie do garażu. Czekalimy z Rafałem , aparat się ładował ... i w końcu dojechali. Potem pod Marino w komplecie jeszcze chwilę, jeszcze chwilę pewnie ktoś dojedzie ... Dojechał, szczęście miał .... w sumie już jak jechaliśmy , ale dał radę ... Potem poligon - jak dla mnie super !!! górą, jak napisał Dejvid, Piach nie najgorszy bo zmoczyło wcześniej deszczem, błoto w normie Rafał wprawdzie starał się zrobić z królowej amfibię, ale nie ma silnych na bagienko, w 3 musieli ją wyciągać !!! Wrażenie jak by się jechało... miękko jechało , a potem już nie jechało Najlepsze było wrażenie jak się ogląda wścieklaki które jadą - no i uwaga - ale wolno jadą.. potem jak się ogląda naszych to wrażenie podobne - jak oni wolną jadą. A się na hopkach po prostu nie da szybciej. ..No chyba że na KTMie No i nie da się siedzieć na siedzeniu - trzeba stać jak siedzisz to po wybiciu nie wiesz czy trafisz tyłkiem na motor Niestety wieczora nie zrelacjonuję, bo mnie tam nie było mam nadzieję że uczestnicy to zrobię - no i filmy i zdjęcia ! BEZCENNE ! Czekamy na następne dzidowanie .... może na hałdach ?
21.06.2009, 21:52 | #57 |
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: romet ogar 205
Online: 3 dni 19 godz 47 min 0
|
siema tez doarlem asnie koncze 5 piwko na kaca...;d co do zdjiec i filmow to wszystko wlasnie jest dostarczane do Slawka a on to jakoś pozklada i wklei. co do 2 czesci wypadu to mozna powiedzieć ze poligon to byla rozgrzewka to coi my zrobilismy później to sie slowami nie opisze moze filmiki zobrazuja... hehe wielkie dzieki za przybycie wszystkich ludzi mam nadzieje ze sie podobalo i wielkie uznanie dla Slawka dzidownik 1 klasa i 1 miejsce za glebe w jeziorku... heheh
|
21.06.2009, 22:10 | #60 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
Misza to mistrz w wymianie kiszki.
ps. dzięki za zaproszenie |
|
|