|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
21.04.2008, 20:28 | #191 |
Gość
Online: 0
|
Ja pożyczyłem ładowarke, ale z adapterem, tzn gruby bolec na cienki, więc to chyba nie była Twoja, ale nie oddałem jej w niedziele bo nie wiedzałem w ogóle jak sie nazywam... Jak się własciciel znajdzie to proszę o sygnał, przywioze (albo wyśle)
|
21.04.2008, 20:30 | #192 |
Miasto: BIałystok
Motocykl: RD04
Online: 1 dzień 16 godz 56 min 13 s
|
MY również chcielibyśmy wszystkim podziękować za przybycie i wspaniały klimat szkoda że musieliśmy w sobotę zmykać no ale nie zawsze się ma wszystko co sie chce Pozdrawiamy i do miłego zobaczenia Hubert i Kinga
21.04.2008, 22:19 | #193 |
Proszę i mnie umieścić na liście dziękczynnej za spotkanie. Poznańskiej MAfi za przygarnięcie kropka
21.04.2008, 22:38 | #194 |
Kobietka:)
|
W imieniu mężusia Kajtka i Damskiej Grupy Motocyklowej ze Śląska wielkie dzięki dla organizatorów (Wasil, Grażynka, Szymon i cała reszta) za fajowe spotkanko- mam nadzieję, że klimat naszych spotkań nigdy się nie zmieni i zawsze będzie tak czadowo!
Podziękowania dla Elutki, Madzi, Huberta, Krzyska i tej drugiej części domku- za domek . Podziękowania dla Baby za wprowadzenie w "księżycowe trunki Podlasia". Podziękowania dla Podosa, Krystka i Szymonka za wspólne śpiewanie. Podziękowania dla tych, co znieśli mnie w terenie Podziękowania dla całej reszty- dobrze, że jesteście Pozdrawiamy i do miłego. Kajtki. |
21.04.2008, 22:50 | #195 |
Gość
Online: 0
|
Ukłony dla Organizatorów , impreza jak zawsze udana !
Trzymcie się Czarnuchy ! |
22.04.2008, 05:11 | #196 |
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
I ja przyłączam się do podziękowań i ukłonów dla organizatorów , pozdrawiam wszystkich, nie od dziś wiem, że czas spędzony z Wami to przyjemność w czystej formie żałuję, że tym razem tak krótko mogłam jej zakosztować
dlatego mam nadzieję, że w tym sezonie będzie jeszcze parę okazji
|
22.04.2008, 15:16 | #197 |
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 13 godz 26 min 16 s
|
Joł joł Disco Afrikanerzy... w sumie to mój pierwszy post tutaj... i pewnie nie ostatni... i wielkie JOŁ wszystkim... Impra była oczywiście zajebistyczna... nie podejrzewałem Wasila o takie talenty i zdolności organizacyjno-menedżersko-gitarowo-bimbrowe.... Hitem imprezy dla mnie było .... Jestem wesoły Romek mam na przedmieściu domek... w wersji pobudkowej o 4 rano... Oczywiście co tu dużo gadać... zajebiste motocykle , zajebiste towarzycho... pogada też kurwa ją mać piękna... i mimo że nie jeżdżę Afriką (chociaż o mały włos brakowało i chyba zaczynam żałować chociaż KLV nie jest zły.. ale Afrika ma to coś...) to mam nadzieję zawitać jeszcze raz na takiej imprezie.... zapodaję kilka fotek i pozdro wszystkim http://cabaniero.fotosik.pl/albumy/417494.html#e
|
22.04.2008, 15:20 | #198 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 9 godz 13 min 50 s
|
cibor wal do powitalni bo cie zaraz ukamienują
22.04.2008, 18:04 | #199 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 18 godz 1 min 38 s
|
I ja również, wraz z towarzyszącymi mi "Dieslami" ;-) dziękuję za intensywnie spędzony czas z licznymi przygodami, hyhy. Wielki ukłon dla organizatorów za bardzo sprawną organizację i pokazanie okolic w przepięknej krasie!
Pozdrowienia z kipiącego słońcem 3miasta:-) |
22.04.2008, 22:51 | #200 |
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Online: 1 dzień 14 godz 39 min 39 s
|
Ja również w imieniu Pawła i swoim dziękuję za oraganizację i zaangażowanie, ale również za możliwość bliższego poznania Was.
Do zobaczenia |