|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
31.05.2008, 11:19 | #111 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 49 min 59 s
|
31.05.2008, 12:56 | #112 |
Miasto: SinCity
Motocykl: już nie AT :( jest TT955i
Online: 3 miesiące 3 tygodni 12 godz 28 min 0
|
w filmie o Marku,Misiek mówi że Afrykanerzy to pijaki a że Trampkowcy to niby co mleczko piją ?
piękny i poruszający film . działający link do zdjęć Gretona http://picasaweb.google.com/greton75/MarqusKletno2008
31.05.2008, 23:37 | #113 |
prosze o kontakt osobe ktora miala w Afryce zawias tynly od ktm, bodajrzew WP. pozdro pisac na a
|
|
01.06.2008, 00:24 | #114 |
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
To Sambora Afri. Hasa teraz nią po Poroninie, wal do niego po weekendzie.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
01.06.2008, 13:35 | #115 |
Juz napisalem na a. Podos a masz jakies foteczki z bliska przy mocowaniach
|
|
02.06.2008, 10:32 | #116 |
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
Nie mam
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
04.06.2008, 13:24 | #117 |
Motocykl: RD03
Online: 2 godz 33 min 49 s
|
Hey
Trochę późno ale co tam, świetna impreza i świetni ludzie. Podziękowania organizatorom i wszystkim którzy się przyczynili. pozdrawiam |
04.06.2008, 14:55 | #118 |
Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 3 godz 35 min 47 s
|
http://picasaweb.google.pl/Ropuch1978/Kletno2008 wrzucilem jak lecialo
|
04.06.2008, 15:29 | #119 |
|
Jeszcze moje: Kletno 2008
13.06.2008, 16:05 | #120 |
Miasto: okolice Wrocławia na wschód bardziej
Motocykl: RD03, RD04, 2xRD07, RD07A
Przebieg: okrutny
Online: 1 dzień 1 godz 20 min 51 s
|
W końcu powoli wracam do rzeczywistości, ale to tylko na miesiąc jeszcze, potem jak niektórzy wiedzą ho, ho, ho WODKA i do przodu.
A tak na poważnie bardziej to byłem zajęty planowaniem wyprawy, bo wybieramy się w cztery motocykle na weekend do Pragi, i musieliśmy cały internet przegrzebać w poszukiwaniu jakichkolwiek informacji, powiem tylko że łatwo nie było. Musieliśmy ustalić trasę którędy pojedziemy i gdzie się spotkamy, gdzie będą postoje i jak długo, gdzie nocleg, jak z tankowaniem i jedzeniem, a co będzie jak nas złapie w trasie deszcz, ustalić gdzie spotkamy się z busem który dzień wcześniej wyjeżdża i część gratów nam powiezie, w ogóle jeszcze nie ustaliliśmy co zabrać ze sobą ,ale mamy jeszcze miesiąc i myślę że zdążymy. Tak że na szybko ile czas pozwoli, bo wracam zaraz do planowania dalej. Impreza tak jakoś sama się zorganizowała jak zawsze. Po prostu ludzie pomogli i chwała im za to. Przyjechało 168 zarejestrowanych uczestników + 15-20 osób które uiściły opłatę ekologiczną, bo wpadły na chwilę + jeszcze ze 20 które były w tak zwanym miedzy czasie. Co do motocykli brak danych Mroq w stresie zeżarł kartkę z danymi. Dzięki wielkie: <ul>-Rafałowi R_C za wyprodukowanie identyfikatorów nie przystających do tego co działo się na zlocie (ale to wina Bajrasza) -Tomkowi Tr33 za pokaz ratownictwa który nikomu się nie przyda (to też wina Bajrasza), -Agnieszce i B3stii za udostępnienie konta – mam nadzieje że na meblościankę starczyło (dobrze że Bajrasz w tym palców nie maczał, bo nie starczyło by na taboret nawet), -Mroqowi za trasy ON, które na szybko na mapie nakreślił i poświęcenie w Registracji, szczególnie za to, że taca z trunkami była zawsze pełna (to tylko dlatego, że Bajrasza nie dopuszczaliśmy do niej), -Anecie BlackGodivie za wszelkie kompletnie niepotrzebne/zbędne tłumaczenia (dobrze że Bajrasz nic nie tłumaczył), -Marpowi za to, że sprzedał trampka i kupił Africę acha i jeszcze za ksero wszystkiego w wielkich ilościach (gdyby nie Bajrasz starczyło by dla wszystkich), -Lngowi za to że przyjechał z kobietą na jeden dzień, a zapłacił za całości i że rzutnik użyczył (i nie ma tu zasługi Bajrasza wcale), -Pastorowi, on wie za co i tak się w sobotę razem napijemy (TO wina Bajrasza BYŁA Marcin), -Madziarom za zaspanie i nie wyjście do jaskini niedźwiedziej przez co spieprzyli cały dzień Samborowi i Waldkowi, bo zamiast pić musieli ich po okolicy oprowadzać (to też wina Bajrasza bo na pewno upił ich wieczorem do nieprzytomności), -Ja to tradycyjnie już nic nie robiłem tylko w barze browary napijałem i towarzystwo poganiałem (co strasznie Bajrasza denerwowało, bo on pić nie mógł), -Maćkowi z Trzebnicy za wielka pomoc przy robienie trasy OFF zwanej masakra, a lekko nie było (a jak Bajrasz pojechał je obejrzeć to skomentował- „popier...ło was tego przecież nikt nie przejedzie”) -Paulinie, Agnieszce, Agatonowi,Marpowi, Piotrowi i innym za Registrację (Bajraszowi nie dziękuje podkreślone) Gretonowi tradycyjnie za to że zawalił muzykę i ewakuował się w sobotę na komunię, ale nie swoją (i też nie Bajrasza) a i dziękuję Bajraszowi za robienie dobrego wrażenia no i takim ludziom jak Adagio i Blaza na ten przykład, którzy wpadli na chwilę się przywitać i dwa słowa zamienić dla tego chce się żyć. Zapewne kogoś pominąłem to wybacz A także Asi i Wojtkowi właścicielom knajpy „Biker's Choice” oraz niezliczonym panią barmanką (pozdrowienia dla Dominiku) i kucharką ,i paną grilowniką, i wszystkim.