|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
18.04.2008, 11:13 | #121 |
Motocykl: RD03
Online: 0
|
Witajcie. Jestem z Sokółki i mam ok 150 km do Wólki, a chęcią bym przyjwechał, ale nie śmiagam Afryką mam GS-a 1100 a mój kumpel ma SuperTenere.
Krąży plotka ,że inni motocykliści nie są mile widziani na Waszych spotkaniach. jaką mam gwarancję, ze co poniekktórzy nas nie usuną za to,że mamy inne motocykle ? Wybaczcie moje wątpliwości, ale pisze to co ludzie gadają. |
18.04.2008, 12:06 | #123 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 49 min 59 s
|
Bardziej zgranej paczki i tolerancyjnej ekipy nie znajdziesz nigdzie człowieku, skończ z takimi bredniami ...
Mamy wszak jednego czarnucha nawet co umiłował kardana (patrz Pastor ze swoim GSem). Zabierz pare groszy, flaszke w celach integracyjnych, a pewnie za jakiś czas pozbędziesz się gieesa na rzecz arfyki Ja też myślałem, że tutejsze czarnuchy mnie ... wywalą bo pierwsze celowanie w moto to był Dakar, ale ... no cóż. Zapisuj namiary gdzie jest impreza i grzej tam! Nie mniej w dobrym tonie jest zastosowanie się do zasad, jakie otrzymałeś wraz z mailem aktywacyjnym, więc szoruj do Powitalni i napisz pare słów o sobie lub nawet zwykłe "cześć, jestem via michelin, narazie mam GSa "
Ramires Serwis HONDA Industrial / maszyny i urządzenia spalinowe - Otwock / Józefów Ostatnio edytowane przez ramires : 18.04.2008 o 12:09 |
18.04.2008, 12:09 | #124 |
Piast Kołodziej
Miasto: Toruń
Online: 2 tygodni 17 godz 44 min 37 s
|
I jeszcze darmowa porada: dobrze jest stosowac maksyme niejakiego M. Twaina
|
18.04.2008, 22:11 | #125 |
|
Wpadne z wymiotem
Dzięki chlopaki. Nie gniewajcie się, bo mam prawo pytać. nie znam nikogo z Waszych ludzi a jedyne co kształtuje moją wiedze to rozmowy z kumplami, ktorzy nie maja pochlebnego zdania o Was.
Podobno jak ktoś Wam nie pasuje lub jeździ innymmoto to wykpiwacie go, ośmieszacie i były podobno takie przypadki.. Wezme wiec namiot i wapdne, pogoda mi nie straszna....choc przyznac trzeba,że kupa wyszła z pogody i efektu nie będzie... |
18.04.2008, 22:15 | #126 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 49 min 59 s
|
Via, pomyliły Ci się chyba kierunki oskarżeń
Na stary forum był opisywany przypadek jak to na zlot chyba z beemek przyjechał jakiś nasz czarnuch i zaczeły się komentarze negatywne pod kątem naszego. Jak znajdę ten wątek to go podkleje. Pewnie lekkie niesmaki zaczeły się od tego.
19.04.2008, 19:54 | #127 |
|
NIe musisz. Wierze na słowo.
Nie zaprzątaj sobie głowy. kurde, ale lipa z ta pogodą 7 stC. Kto wybrał ten termin.. Kto zamawiał pogode. czemu nikt do mnie nie zadzwonił, załatwiłbym słońce i 20stC. mam wtyki gdzie trzeba... |
20.04.2008, 00:59 | #128 |
Viaraderkowiec...
Miasto: Białośliwie / Warszawa
Motocykl: Honda Xl 1000V Varadero
Online: 6 godz 33 min 18 s
|
A Więc odnośnie ludzi z forum i ja się wypowiem. Ludzię są naprawdę spoko Dzięki forumowiczom nie władowałem się w RetBike za co jestem niezmiernie wdzięczny, i jeżdżę DR650 więc idąc twoim tropem Via wogóle nie powinno mnie tu powinno a Brać Afrykanerów powinna mnie olać bo DR. Naprawdę świetna ekipa i co tu dużo mówić, czuje sie rodzinną atmosferę. pozdrofka dla wszystkich.
ps. mam nadzieję, że nie zapachniało wazeliną:P |
20.04.2008, 10:54 | #129 | |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
Cytat:
Nie wiem skąd takie opinie ale na każdym zlocie trafia się spora grupa osób na innych motocyklach niż Afryka czy Trampek, co więcej sporo z tych motocykli to nawet nie enduro turystyczne ale jakaś armatura, ścigacz itd Jakoś nie zauważyłem żeby Ci ludzie byli traktowani jakoś inaczej ... Przypuszczam że opinie o jakich mówisz mogą wynikać z czystej zawiści Via Michelin to nie jest żadne MC więc nie ma co się nas bać he he A tak w ogóle to serdeczne dzięki dla Wasilczuka wraz z ekipą za zorganizowanie prześwietnej imprezy ...... oj działo się działo My już od wczoraj siedzimy w ciepłym domku bo zjechaliśmy do Warszawy na ślub Zibiana i Irenki i nie było sensu już wracać w taką parszywą pogodę Wasilczuk, mam nadzieję że jeszcze kiedyś będziesz miał ochotę zorganizować jakiś zlocik bo tereny masz tam przepiękne Jeszcze raz dzięki .... Ostatnio edytowane przez hubert : 20.04.2008 o 11:01 |
|
20.04.2008, 11:19 | #130 |
tip top
Miasto: Warszawa / Kraków
Motocykl: RD07a
Online: 2 dni 1 godz 55 min 55 s
|
Hubert no co Ty... TO JEST MC ups TO JEST MCL: Mnóstwo Ciekawych Ludzi
Agro Disco - mistrzostwo świata, Wasilczuk, Grażynka, Szymek, Ania i reszta ekipy Podlasie Grupa Warszawa - dzięki za kilometry i Kadarkę Mafia P. - Krakuff - Reszta, Wszyscy, Czarnuch, Czarnule.... Dzięki, dzięki, dzieki.... p.s. pomimo jazdy na pozycyjnych akumlator nie wytrzymał i do garażu wjechałem "na pych". Jutro się kłania elektryk.